tisdag 22 november 2011

Det var inget snack om saken idag

Den här matchen skulle vi vinna bara, det kändes redan före matchstart. Vi var också heta under inledningen och spelade stundtals ut NBK som annars inte är något dåligt lag. De fick helt enkelt inte chansen. Vi gick fram till 3-0 före pausvila. Efter det bjöd Hallberg på en fin macka framför vårt mål och jag tvingades släppa det rappa skottet mellan benskydden. Vi ryckte dock genast upp det igen och satte 4-1 och sedan 5-1.

Efter det kom vi in i en lite väl avslappnad period. Det återstod över tio minuter så det var en hel del kvar av matchen. NBK tog chansen när vi gick ned i tempo och tryckte först in 5-2 på en retur som jag tyckte jag hade styrt ut bra mot hörnet men NBK-spelaren fick tag i och lyckades lägga in. Man följde upp det med att göra 5-2 och matchen började få nerv igen. Den tog vi kål på genom att göra 6-3 och sedan kontrollera matchen ända tills hesa Fredrik ljöd.

Bortsett från en liten del av andra perioden så gjorde vi en helgjuten insats. Vi behöll därmed serieledningen inför sista omgången i grundserien.

Inga kommentarer: