torsdag 1 december 2011

Vinst mot Red Machines

I likhet med GSK vinner vi ikväll i Gislerinken. Hos oss är läget dock tvärtom mot GSK. Vi leder serien och möter de som ligger sist. Det till trots så är det ingen lätt uppgift att slå Red Machines. De har många vältränade spelare som står för blixtsnabba kontringar. Vi brukar faktiskt ha svårt mot lag som spelar så.

Matchen startade inte heller på något bra vis. Vi tog kommandot med det var de som satte första målet. Deras första skott på mål gick rätt över min axel och upp i nättaket. Faktiskt nästan helt otagbart. Det tar jag inte på mig. Efter det började vi trumma på och kvitterade snabbt för att strax också ta ledningen. Jag kände efter det att vi släppte lite på intensiteten och det håller inte. De fick också logiskt göra ett 2-2 mål efter att vi tappat i markering framför kassen. Vi gör sedan 3-2 och sedan är det inget snack om saken längre. Vi vinner till slut med 7-4.

Kvällens mål gjordes av: Olof 2, Agge, Hallberg, Henke, Svenne och sist men inte minst Janne som satte en stänkare.

Nu är förutsättningarna rätt goda att vi vinner grundserien. Optocom kan fortfarande gå om. De har två matcher kvar att spela, mot NBK och mot Finlandia. De måste dock på de två matcherna hämta in de 14 mål som vi ligger före dem i skottstatistiken, och det ska ju rätt mycket till att de gör.

Inga kommentarer: