måndag 13 februari 2012

Utslagna

NBK blev oss övermäktiga det är bara att slå fast. Framför allt så hade de en målvakt som nästan tog allt. Det kan inte vara länge sedan han spelade hockey. Hade vi bytt målvakt med varandra så hade vi vunnit överlägset.

Nu är i alla fall säsongen över, tack ska ni ha för i år.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena.... Blir det något lag i år??/ Dennis

Anonym sa...

Hestra 15/8 2012

Hej , nu stundar en ny säsong med massor av
mjukhockey . Det kommer att bli samma upplägg som tidigare . Seriespel i olika grupper ,
slutspel och finaler . Domare ordnas bland de deltagande lagen . Ni ska utse och anmäla två stycken domaransvariga . Det kommer även att anordnas en Nyårscup 12/1 2013 kl. 8 - ?
Seriespelet beräknas börja 15/10 .
Träning på is kan ske från 1/10 . Ni får tid av mig !
Vi får rätta oss efter GSK och deras tider .
Hör av er , via mail eller telefon , om ni är sugna på någon träning eller match . Vi har tider mån, tis , ons, tors kl 22-23 och fred 21-23 . Anmälan om seriespel senast 15/9 , vi behöver då spelarens namn , adress och födelsedatum .
Vi behöver också lagansvariges namn och adress . Deltagande i seriespel kostar
2500:-/lag och ev. domarkostnad ( jag försöker få GSK-U att döma ) , betalas till b.g. 5764-0567 senast 22/9 och inkluderar då även träningspass i Gislerinken och medlemskap i Korpen - för spelarna
Telefonnummer till Hestra SSK är 0370-33 56 00 e-mail adress: janne.hssk@hestra.bahnhof.se kontaktperson är Janne Magnevik , som gärna tar emot era råd och förslag och förhoppningsvis kan svara på frågor om mjukhockeyn .

Hälsn. Korpen , Gislaved , Janne