lördag 13 februari 2010

Silver i nyårscupen

Rejält missnöjd rattade jag hem jeepen efter turneringen. På grund av 30 sekunders oskärpa förlorade vi finalen som vi hade i en liten ask. Surt. Vi släppte till kvitteringspucken och förlorade sedan på straffar mot Burseryd i finalen. Jag skulle ha varit nere på knä i det läge pucken trycktes in mot målet. I så fall hade vi firat cupsegern nu istället. Att vi just förlorade staffläggningen är jag inte så besviken över, det är alltid lite av ett lotteri.

Nu har besvikelsen lagt sig något och som helhet så får man väl vara nöjd med att ha gått till final i alla fall. Burseryd får vi en ny chans att slå redan på måndag då vi möts i serien. Vi spelade trots allt bra under cupen, bättre än på länge. Alla jobbade bra. 4-0 segern mot Horsamo var nog den bästa insats vi gjort den här säsongen. Vi släppte bara in 3 mål på 5 matcher under cupen.

Nu tar vi Burseryd på måndag, då ska vi ha vår revansch.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Efter ett antal mil i bil och fjällfoten och pisten vid sidan kan jag bara ta av hatten och gratulera till en bra turnering. Att det inte gick hela vägen är ju bara en sporre att ta hem den nästa år. Bra kämpat. /ruben

Anders Friborg sa...

Vi spelade faktiskt bra och borde ha kunnat knyta ihop säcken när vi ledde finalen.

Ha det fint i fjällen.