lördag 23 oktober 2010

Andra raka

Vi vinner ikväll vår andra raka, och det mot svårspelade Red Machines. Ett lag som till och med hade en klack med sig på läktaren.

Vi tog från start tag i taktpinnen och gick fram till 3-0. Kanske gick det lite för lätt så att vi därför släppte lite på skärpan. 3-1 kom när vi strulade lite i mittzon och Red Machines fick friläge, och satte den snyggt i mitt plockhandskkryss. Efter pausen fortsatte vi att trumma på utan att tänka för mycket på försvarsspel. Det medförde att motståndarna fick helt oattakerade peta in en puck under mitt ena benskydd. Nu började nerverna krypa på oss lite, och det blev inte bättre när de kvitterade till 3-3 på ett otroligt turmål. Pucken styrde via en av våra spelare upp högt och tog på mitt klubbskaft, vinklade ned och gick i mål. Det var inte ens en målchans utan bara en puck ivägkastad.

Fem minuter återstod och det var lika trots att vi hade ett gigantiskt spelövertag. Nu klev Agge fram och avgjorde genom att skjuta in 4-3 vilket också blev slutresultatet.

Som vanligt spelar vi för omständigt och vill helst ha pannan i ribban innan pucken slås i mål. Vi måste bli lite effektivare, skjuta och gå på mål.