lördag 19 februari 2011

En dag på jobbet

Giants är vidare till semifinal mot Optocom. Matchen spelas klockan 22:00 på onsdag i nästa vecka. Därmed är det klart att vi får två matcher till att spela eftersom det även är match om bronset.

Vi vann ikväll med 7-3 till slut, men vi fick kämpa för det. Fumlarna hade förstärkt laget och var ovanligt taggade. Så taggare att matchen höll på att urarta. Fumlarnas målvakt gjorde det fulaste påhoppet jag sett på länge. Det var när Agge kom fri som målisen fich ett frispel och gich rakt på Agge och körde upp klubban och handskarna rätt i ansiktet på Agge. Fattar inte vad ni håller på med.

Jag tror ändå att det var Fumlarna som förlorade mest på det fula spelet och vi vann också matchen helt rättvist. Målen gjordes av Alatalo 2, Dennis 2, Svenne 2 och Agge.

3-pungskydd: Anders Friborg ;)
2-pungskydd: Daniel Hautamäki
1-pungskydd: Lasse Karlsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fumlarna önskar er lycka till i slutspelet, och tackar för en het, spelskicklig match! känslor är känslor så det låter vi stanna på isen, vi hyser inga "ygg" mot dom som tillhör korpens äldsta... som sagt vinner ni hela korpen kan vi ju skryta med att vi blev utslagna av dom som vann, så lycka till och tack för matchen! //Fumlarna

Anders Friborg sa...

Tack för de orden. Det kan gå lite hett till ibland. Även vi ilsknar till och gör fel ibland.

Det var ju synd att vi inte hade domare den matchen, för det hade kanske behövts.